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Vegan Paleo Scones

Esta receita é super simples, só tive de modificar a original da avó Nani para alimentos aceites pela dieta Vegan e pela dieta Paleo. Vocês também podem experimentar as vossas receitas tradicionais modificando alguns ingredientes! Se tiverem dificuldades perguntem-me!

Para esta receita vão precisar de:

- Meio pacote de farinha de amêndoa (100g)

- 1 pitada de flor de sal (1 colher de café)

- 2 colheres de sobremesa de açúcar de côco (se gostarem mais salgados podem não colocar)

- 2 colheres de sopa de óleo de côco (previamente derretido)

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1. Adicionam tudo numa taça.

2. Envolvem todos os ingredientes com amor (sim, têm de amassar com as mãos para conseguirem a consistência perfeita e passarem boas energias para o que estão a fazer).

3. Fazem bolinhas médias (1 colher de sopa de massa), sem necessidade de acrescentar mais farinha ou óleo de côco.

4. Colocam num tabuleiro de forno, forrado com papel vegetal.

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5. Levam ao forno (pré-aquecido a 180ºC) durante 20 a 25min.

Dica?

Desligo o forno um bocadinho antes e deixo acabar de cozinhar assim para ficarem mais fofos! 

Espero que fiquem tão deliciosos quanto os meus!
R.

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English Version

This recipe is simple to do, I just had to modify my Grandma Nani’s original recipe for foods accepted by the Vegan and the Paleo diet. You can also try out your traditional recipes by modifying some ingredients!

If you have any difficulties ask me!

For this recipe you will need:

- Half pack of almond flour (100g)

- 1 pinch of salt flower (1 coffee spoon)

- 2 tablespoons of coconut sugar (if you like the scones more salty skip the sugar)

- 2 tablespoons of coconut oil (previously melted)

Cooking Time:

1. Add everything into a bowl.

2. Mix all the ingredients with love (yes, you have to involve all of them with your hands to obtain the perfect consistency and to pass good energies for what you are doing).

3. Make medium balls (1 tablespoon of dough), without the need to add more flour or coconut oil.

4. Place in a baking dish, lined with parchment paper.

5. Bake in the oven (preheated at 180ºC) for 20 to 25 minutes.

Sugestion?

I turn the oven off a little bit before the scones are baked and let them end the cooking like that, they get extra fluffy!

I hope your’s look as delicious as mine!
R.

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